Clicky

Informatie over Verzenden door Totaalsolar.nl

Voor onze doe het zelf pakketten en levering van losse materialen zoals zonnepanelen omvormers en bevestigingsmateriaal.

Nederland
Voor zendingen in Nederland werken wij samen met TNT post. Iedere dag worden bestellingen opgehaald en in 98% van de gevallen worden de zendingen de volgende dag aangeboden. Iedere bestelling die geplaatst wordt voor 15:30 wordt dezelfde dag nog verzonden.

België

Voor zendingen naar België hebben wij een overeenkomt met UPS. Iedere dag worden bestellingen opgehaald en in 90% van de gevallen worden de zendingen binnen 2 dagen aangeboden. Iedere bestelling die geplaatst wordt voor 15:30 wordt dezelfde dag nog verzonden.


Informatie over Garantie

1. Indien Totaalsolar Producten aan Afnemer aflevert, die Totaalsolar van haar toeleveranciers heeft verkregen, of voor de Dienstverlening gebruik maakt van derden, is Totaalsolar nimmer tot een verdergaande garantie ten opzichte van Afnemer gehouden dan waarop Totaalsolar ten opzichte van haar toeleverancier aanspraak kan maken.

2. Reclamaties wegens uiterlijk waarneembare gebreken moeten conform de contractvoorwaarden, doch uiterlijk 8 dagen na ontvangst van de goederen door de opdrachtgever schriftelijk worden ingediend. Reclamaties welke door Totaalsolar na het verstrijken van deze termijn worden ontvangen, behoeven niet door Totaalsolar in behandeling te worden genomen.

3. Accessoires die aan normale slijtage onderhevig zijn vallen niet onder de gegeven garanties.

4. De kosten voor het afleveren/verzenden/versturen van goederen, voor het vervangen/repareren van goederen, afgenomen door afnemer, zijn volledig voor de afnemer.

5. Gedurende de garantietermijn kan de leverancier van Totaalsolar garantie verlenen of kan Totaalsolar – naar haar keuze – de garantie van de toeleverancier jegens Afnemer nakomen en ten uitvoer leggen.

Ook telefonisch bereikbaar voor advies over verzending van goederen!

Zeven dagen in de week persoonlijk advies van onze adviseurs bel ons en wij beantwoorden uw vragen op tel 050-2069100.  Van maandag tot vrijdag van 08.00 uur tot 22.00 uur en in het weekend van 9.00 uur tot 17.00 of mail ons.

Totaalsolar
De Wending 27
Marum
info@totaalsolar-marum.nl

Back To Top