Clicky

Compleet geïnstalleerd Zonnesysteem al vanaf 13,- euro per maand*

Kies voor het gemak van maandelijks betalen!

Investeren in een Zonnesysteem op maat inclusief installatie is een flinke investering. Met het Totaalsolar Betaalcomfort plankunt u dit in maandelijkse, vooraf vastgestelde termijnen spreiden. Op deze manier hoeft u niet in één keer een grote uitgave te financieren en weet u waar u aan toe bent

Het Totaalsolar BetaalComfortPlan kent geen verrassingen achteraf wij leveren u een All-in concept. Zonnesysteem op maat inclusief de aansluitmaterialen en arbeidsloon zijn inbegrepen. Geen aanbetalingen vereist!

Hoe werkt het?

Uw nieuwe Zonnepanelen (met een maximum van € 5.000,- ) kunt u spreiden over een periode van 120 maanden. U bent vrij om boetevrij extra af te lossen.

Totaalsolar BetaalComfortPlan vraagt u simpel en eenvoudig aan door te kiezen voor betaalwijze “gespreid betalen”. Na het invullen van uw gegevens zullen wij uw aanvraag beoordelen. Bij acceptatie is uw bestelling definitief en zal er een afspraak worden gemaakt voor het leveren de nieuwe Zonnepalenen (Zonnesysteem). De aanvrager dient persoonlijk aanwezig te zijn om zich te legitimeren met een origineel legitimatiebewijs en bankpas.

Rekenvoorbeeld termijnbetaling

Totale kredietbedrag Jaarlijkse kostenpercentage Effectieve rente op jaarbasis Termijnbedrag Looptijd in maanden Totale prijs van het krediet Contante waarde zaak goed

Totale kredietbedrag Jaarlijkse kostenpercentage Effectieve rente op jaarbasis Termijnbedrag Looptijd in maanden Totale prijs van het krediet Contante waarde zaak goed
€ 999,00 9,9% 9,9% € 13,00 120 € 1.560,00 € 999,00

Dit kredietaanbod wordt gedaan door Santander Consumer Finance Benelux B.V., geregistreerd bij de AFM onder vergunningnummer 12011170. Het jaarlijkse kostenpercentage is de prijsaanduiding van het krediet, hierin komen alle kosten tot uitdrukking. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Informeer bij uw verkoper naar de voorwaarden en standaard informatieblad. Santander en Totaalsolar geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

We hebben ook nog een tweede variant

Een andere oplossing is een groene lening van GreenLoans. U sluit dan een persoonlijke lening af vanaf € 2.500. Deze is bedoeld voor woningeigenaren die willen investeren in energiebesparende maatregelen zoals zonnepanelen. Ook zonder investering kunt u dus meteen besparen op uw elektriciteitskosten.

Deze lening is mogelijk tot maximaal € 50.000. De looptijd wordt afgestemd op de gemiddelde terugverdientijd van uw zonnepanelen. De te betalen rente is fiscaal aftrekbaar in box I, mits u ook inkomsten heeft in box I en het geld heeft gebruikt voor woningverbetering. Het daadwerkelijke bedrag of percentage fiscaal voordeel is afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Voorbeeld van een zonnestroomsysteem gefinancierd door GreenLoans:

Aantal panelen Totaal kredietbedrag Jaarlijks kostenpercentage* Maandelijks termijnbedrag Duur van de overeenkomst Totaal te betalen bedrag
6 € 1911,00 6,2% € 21,00 120 maanden € 2520
9 € 2867,00 5,5% € 23,00 180 maanden € 4140
12 € 3823,00 5,5% € 31,00 180 maanden € 5580

* Tarief per 1 januari 2017. Rentewijzigingen voorbehouden.

Download de brochure van GreenLoans

Hypotheek

Verschillende hypotheekverstrekkers bieden de mogelijkheid om voor energiebesparende maatregelen meer ruimte te maken in uw hypotheek. Huis en Energie biedt bijvoorbeeld rentekorting van 0,1-0,2% op uw totale hypotheek bij een stijging van uw energielabel. Bij diverse banken kunt u een groenhypotheek afsluiten om uw woning duurzamer te maken, ook voor het installeren van zonnepanelen. In 2011 heeft de overheid wijzigingen in de betreffende regeling doorgevoerd waardoor het lastiger is om een dergelijke lening of hypotheek af te sluiten, maar er zijn nog steeds mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over het Totaalsolar BetaalComfortPlan? Bel 050-2069100 of mail ons.

Back To Top