🗹 Specialist in uw regio 🗹 Zonnepanelen en omvormers 🗹 Eigen monteurs 🗹 12 jaar garantie 🗹 Levering en montage| info@totaalsolar-marum.nl

  solaredge-omvormersolaredge-logo

SolarEdge

Marktleider in PV-stroomoptimalisatie

Voor parallel geschakelde omvormers is de marktleider op dit moment SolarEdge.
SolarEdge is de wereldwijd marktleider in PV stroomoptimalisatie. Met de SolarEdge Optimizer Omvormer haalt u uit elk afzonderlijk zonnepaneel het maximaal mogelijk rendement. Elke set van 2 panelen heeft dan ook zijn eigen optimizer en deze optimizers zijn verbonden met de omvormer. Hierdoor is het SolarEdge systeem in staat om meer energie met uw zonnepanelen systeem op te wekken in vergelijking met een traditioneel systeem. De SolarEdge Optimizer omvormer maakt uw zonnepanelen slimmer, waardoor u 25% meer energie uit uw pv-installatie kunt halen.

SolarEdge is opgericht in 2006 en maakte een start in het power optimizer segment.

Inmiddels heeft SolarEdge een marktsolaredge2aandeel van meer dan 70%. Meer dan 2.000.000 Power Optimizers heeft SolarEdge inmiddels verscheept naar meer dan 45 landen wereldwijd. Dankzij strategische partnerschappen is SolarEdge te vinden in 5 continenten.

De SolarEdge Optimizer Omvormer komt met 12 jaar (standaard) garantie op de omvormer en 25 jaar garantie op de bijbehorende power optimizers. Dankzij de SolarEdge Optimizer vindt er optimalisatie per duo zonnepanelen plaats, in plaats van per string van meerdere panelen. Hierdoor hebben fabriekstoleranties van panelen geen negatieve impact.

omvormer-solaredge