🗹 Specialist in uw regio 🗹 Zonnepanelen en omvormers 🗹 Eigen monteurs 🗹 12 jaar garantie 🗹 Levering en montage| info@totaalsolar-marum.nl

logo-eurener

Eurener is een Europees producent van kristallijne zonnepanelen en is opgericht in 1997. Eurener heeft een hoofdkantoor in Spanje en heeft meer dan 100 verkoopkantoren in Europa.

Vermogens- en productgarantie

De industriestandaard op vermogensgarantie is bij 10 jaar minstens 90% en bij 25 jaar 80% van het nominaal vermogen. Het nominaal vermogen is het aangegeven aantal Wp (Wattpiek) van het zonnepaneel onder standaard test condities (STC).

De vermogensgarantie van Eurener Zonnepanelen is na 12 jaar minstens 90% en na 25 jaar minstens 80% van het nominaal vermogen.

De garantie op materiaal en fabricagefouten van Eurener zonnepanelen is 12 jaar. Veel andere zonnepanelen merken hebben een productgarantie van 10 jaar.

Afwijkend vermogen

De zonnepanelen van Eurener hebben een afwijkend vermogen van 0 / +3% of -3 / +3%.

Eurener zonnepanelen met een positief vermogen van 0 / +3% presteert tot 3% meer dan het aangegeven vermogen (Wp). Bij een paneel van -3 / +3% kan het paneel 3% slechter en tot 3% beter presteren dan het aangegeven vermogen (Wp).