Clicky

3.9
Rated 3.9 out of 5
3.9 van 5 sterren (op basis van 27 reviews)
Uitstekend67%
Heel goed7%
Gemiddeld0%
Slecht4%
Verschrikkelijk22%

Recente reviews

Super blij met dit bedrijf/ installatie!!

Rated 5 out of 5

Wij zijn zeer tevreden over het hele proces.

Hele leuke spontane buitendienstmedewerkster waar wij normaal mee kunnen communiceren.

Ook over de monteurs zijn wij zeer tevreden, ze waren zeer zelfstandig en leuke knullen om mee te communiceren.

Daarom vinden wij het raar om negatieve reviews te lezen over dit bedrijf.

Nogmaals zeer tevreden en blij met onze goedwerkende installatie! Laat de zon maar komen!!!

Met vriendelijke groeten,

Fam. Betgen uit Grootegast

L. Betgen

Tevreden

Rated 4 out of 5

We zouden 8 panelen van 360 wp volgens offerte krijgen maar het werden 8 panelen van 380 wp. Het legplan moest daarom wel worden aangepast omdat de panelen groter uitvielen maar daar zijn we prima uitgekomen. Tot dus ver tevreden over de voorlichting en de uitvoering. De monitoring en de btw- teruggave is de volgende fase maar dat komt vast ook goed.

H. Veenema

Slechte service

Rated 1 out of 5

Als ze kunnen verkopen (Wendy) zeer snelle reacties op vragen maar als de koop eenmaal is gedaan en afgehandeld wordt er naderhand niet meer gereageerd op vragen! Ook beloofde afspraken worden helaas niet meer nagekomen!

Joop

Super tevreden en spontane mensen !

Rated 5 out of 5

Wij zijn tevreden en blij met onze installatie en wij raden andere mensen dit bedrijf aan

Mvg Fam. IJtsma Surhuisterveen

ijtsma

Dreigende telefoon gesprek

Rated 1 out of 5

Bij opmaken van de offerte is er een fictieve datum gepland door een zekere Wendy ivm mijn werk in het buitenland afgesproken dat deze datum gewijzigd kan worden. Toekenning van SSN subsidie was te dicht bij de plaatsing datum. Gebeld om installatie datum te wijzigen. Wat ik toen allemaal voor dingen om mijn oren kreeg en het taalgebruik van de desbetreffende persoon wat ik wel niet denk om daar over te bellen kan hier niet geplaatst worden. Verder is dit bedrijf ook zeer moeilijk te bereiken via mail en telefoon. Kan niet begrijpen dat het SNN met dit bedrijf in zee is gegaan……

Brd

Zeer tevreden (21 panelen à 320Wp)

Rated 5 out of 5

Één van de belangrijkste redenen voor de keuze voor Totaal-Solar is het feit dat er op de site prijzen vermeld staan zónder dat je al je gegevens hoeft in te vullen. Daarnaast hebben we in de showroom in Marum ons verder laten voorlichten. Wat vooral opviel was het ontbreken van de klassieke verkooppraatjes maar gewoon een open en eerlijk gesprek over mogelijkheden/onmogelijkheden voor- en nadelen.

We hebben daarom besloten om een maatwerk offerte op te vragen, deze werd snel en duidelijk aangeleverd.

Nadat we de order geplaatst hadden werd er goed en helder gecommuniceerd over de planning en plaatsing van de panelen. Zelfs toen we, door voortschrijdend inzicht, tijdens het hele leverproces nog wat wijzigingen wilden doorvoeren (vóór de plaatsing besloten we een ander odel omvormer te nemen en tijdens de plaatsing werd duidelijk dat we meer ruimte hadden dan gedacht en dus konden er meer panelen geplaatst worden) was dit geen enkel probleem en werd dat direct opgepakt en uitgevoerd.

Kortom zeer tevreden over de dienstverlening!

H.A. Venema

Plaats een review

Back To Top