Clicky

4,2
Rated 4.2 out of 5
4.2 van 5 sterren (op basis van 90 reviews)
Uitstekend71%
Heel goed11%
Gemiddeld1%
Slecht2%
Verschrikkelijk15%

Recente reviews

Top geïnstalleerd

Rated 5 out of 5

Januari 2023 hebben wij weer 10 panelen laten plaatsen. In 2019 hadden wij al 10 panelen en een nieuwe meterkast laten plaatsen door TotaalSolar Marum. Daar waren wij zeer tevreden over. Na een goed gesprek en advies aan huis, kwam er (2019) op zaterdag een monteur langs om te kijken hoe en waar de elektra aangesloten moest worden. Prima geregeld. De installateurs waren correct en vriendelijk, ruimden alles op en we kregen een uitgebreide uitleg. Alles was binnen een dag geïnstalleerd.

Januari 2023 zijn dezelfde installateurs weer bij ons geweest en zijn er 10 extra panelen bijgeplaatst. Van te voren kwam er weer een adviseuse langs en na een eerlijk advies, kregen wij 3 verschillende opties en offertes toegestuurd. Dezelfde installateurs als in 2019, kwamen de zonnepanelen installeren. Aan het einde van de dag werd alles weer netjes, schoon en functionerend afgeleverd. Een paar dagen later werden we gebeld of alles naar tevredenheid was gegaan en of we nog vragen hadden.

Wij zijn meer dan tevreden.

Johan

Zonnepanelen vakkundig en netjes gelegd

Rated 5 out of 5

Moesten er even op wachten omdat de omvormers niet leverbaar waren (landelijk probleem). Maar… kregen toch een telefoontje dat het eerder dan de geplande datum kon. De 17 panelen waren snel, vakkundig en netjes gelegd. Hele vriendelijke mensen, denken goed met je mee. Ook de aftersales was prima geregeld.

Rudi Taal

Top installatie

Rated 5 out of 5

Top installatie en zeer vriendelijke mensen, jammer dat je geen 10 sterren kan geven.

Johny Brouwer

Plaatsing zonnepanelen onze nieuwe energie bron

Rated 5 out of 5

Kan niet anders zeggen dan Fantastisch geleverd in meerdere opzichten.Het verkoopgesprek toen we de zonnepanelen kochten was duidelijk en helder.Daarna is alles precies volgens afspraak verlopen.Zeer prettige hardwerkende mannen (Tjeerd en Reinder)die de panelen hebben geïnstalleerd.Duidelijke heldere uitleg gehad.Bedrijf houdt van z’n produkt wat ze verkopen met dito mensen die de orders verwerken en plaatsen.

J.Kalfsbeek Marum.

Onverwacht snelle levering.

Rated 5 out of 5

We hadden de zonnepanelen pas deze zomer verwacht, maar maandag kregen we een telefoontje dat de zonnepanelen dezelfde dag geplaatst konden worden. Het is altijd even een gepuzzel om het op de beste manier aan te leggen, maar het was in een middag gepiept. We zijn er blij mee, nu maar wachten tot het slechte weer plaats gaat maken voor de zon,

Top geregeld!

R. Pit

Vakkundig 2e set geplaatst op Polycarbonaat overkapping

Rated 5 out of 5

Prima volgens planning een 2e set van 8 panelen geleverd. Vakkundig geplaatst op de polycarbonaat overkapping. Vriendelijke en meedenkende monteurs, wij zijn zeer tevreden.

Ida

Plaats een review

Back To Top