Clicky

3.9
Rated 3.9 out of 5
3.9 van 5 sterren (op basis van 25 reviews)
Uitstekend68%
Heel goed4%
Gemiddeld0%
Slecht4%
Verschrikkelijk24%

Recente reviews

Super tevreden!!

Rated 5 out of 5

Wij hebben afgelopen maand zonnepanelen gekocht bij totaal-solar. Ik ben echt SUPER tevreden, iedereen heel klantvriendelijk, iedereen heel toegankelijk en behulpzaam. Vragen vraag ze direct en echt heel erg snel antwoord terug, dat vindt ik persoonlijk heel waardevol. Het plaatsen ging erg goed en snel. Twee leuke heren, met een goede dosis humor en namen tijd voor een goede en heldere uitleg. Wij zijn erg tevreden klanten

Jolanda Kruid de Vries

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5

De panelen zijn super snel geplaatst.
Ik ben er blij mee.

Mollema

Zonnepanelen

Rated 5 out of 5

Bij diverse installateurs informatie te hebben ingewonnen,hebben we uiteindelijk gekozen voor Totaalsolar. We werden uitstekend voorgelicht over de diverse mogelijkheden.Ook de prijs/kwaliteitsverhouding paste in onze beslissing.Het uitgevoerde werk was zeer naar onze tevredenheid.Nette afwerking. Ook de uitleg over de werking van de monitoring was correct.Voor mensen die zonnepanelen zoeken kunnen wij Totaalsolar aanraden.

Fam. Drenth.

zonnepanelen

Rated 5 out of 5

vorige maand waren we aan het zoeken naar zonnepanelen hier en daar op internet gekeken we kwamen uit bij totaalsolar afspraak gemaakt dit duurde niet lang voor dat ze langs kwamen toen goed geholpen en uitleg gekregen daarna had ik nog wat vragen die werden goed en snel beantwoord
De plaatsing ging ook snel en vakkundig alles netjes geplaatst en kabels weg gewerkt
en zullen zeker jullie zeker aanbevelen bij andere die er naar vragen
mvg johan

Johan van straten

Zonnepanelen

Rated 5 out of 5

Het geheel is bij mij over gekomen als zeer profesioneel. Zeer snelle afhandeling van het offerte traject en daarna zeer snel de datum van plaatsing. Ze zijn onlangs geplaatst en dat was wederom supersnel gegaan en tot volle tevredenheid. Kortom een bedrijf wat sowieso bij ons aan onze vriendenkring zal worden doorgegeven, als betrouwbaar, klantvriendelijk en uitermate snelle afhandeling van het geheel.

Jan Bults

Zonnepanelen.

Rated 5 out of 5

Na besloten te hebben over te gaan op de aanschaf van zonnepanelen uitgekomen bij Totaalsolar. De positieve redenen waarom we ook aan Totaalsolar de opdracht om te plaatsen hebben gegeven:
Duidelijk advies op basis van onze wensen.
Goede snelle communicatie
Kwalitatieve producten en totaal pakket.
Snelle levering, keurig verzorgde aanleg.
Goede prijsstelling.
Al met al zeer tevreden over het personeel, bedrijf, product van Totaalsolar.
W.Riemersma

Wolter Riemersma

Plaats een review

Back To Top