Clicky

4,2
Rated 4.2 out of 5
4.2 van 5 sterren (op basis van 135 reviews)
Uitstekend65%
Heel goed19%
Gemiddeld1%
Slecht2%
Verschrikkelijk13%

Recente reviews

Super tevreden

Rated 5 out of 5

Vanaf de eerste kennismaking en de offerte opmaken (zeer vriendelijke dame).Ben ik super tevreden de plaatsing werd gedaan door een professioneel team zeer leuke lui die het super hebben afgeleverd en de tijd voor me namen om het uit te leggen allemaal.Het werd allemaal vakkundig opgemeten en in overleg met mij waar en hoe het werd geïnstalleerd. Zelfs na de plaatsing werd ik nog gebeld of ik tevreden was en bij problemen contact moest opnemen.Dikke 10 plus van mij

Andre hendriks

Werkt prima , wacht nog wel op de app en instructies.

Rated 4 out of 5

Het was eventjes wachten maar dat wisten we. Nu alles geplaatst en geïnstalleerd. Werk prima vanaf het eerste moment. Het levert meer energie op dan wij verbruiken dus goed berekend. (Zolang de zon schijnt natuurlijk)

Ik wacht nog wel steeds op mijn app en instructies zoals beloofd.

Willem

Voortraject en installatie prima, nazorg helaas heel slecht

Rated 1 out of 5

Het offertetraject en de installatie ging allemaal heel soepel. Mijn dank daarvoor.

Alleen de nazorg is heel slecht. We hebben we het probleem dat de omvormer gemiddeld één keer per week te laat of helemaal niet opstart waardoor we heel veel energieproductie mislopen. En ook de wifi verbinding valt steeds uit. Vanaf de eerste dag dit al gemeld, maar nu bijna een half jaar verder nog steeds geen monteur langs gestuurd om problemen op te lossen. Op e-mails wordt niet gereageerd en met bellen worden er beloftes gedaan die niet opgevolgd worden. Terwijl oplossing waarschijnlijk heel eenvoudig is, een nieuwe omvormer.

Hopelijk kan ik binnenkort een review plaatsen dat de problemen alsnog opgelost zijn, maar het vertrouwen is wel behoorlijk afgenomen….

W. van der Wier

Zeer tevreden!!

Rated 4 out of 5

Het duurde een poosje voor ze kwamen.

Maar dat was het meer dan waard!

Andre Wedzinga

Daar zijn ze dan !

Rated 4 out of 5

Ja er waren uitlever problemen maar totaalsolar heeft hier correct en duidelijk over bericht. Nu liggen ze naar volle tevredenheid op het platdak. Installateurs waren vriendelijk en behulpzaam. Tijdens de werkzaamheden bleken niet alle bevestigingsmiddelen aanwezig . Men heeft toen iemand laten rijden zodat de klus op dezelfde dag toch nog kon worden afgerond.

Marco

Een aanrader.

Rated 1 out of 5

Enige dagen geleden zijn zonnepanelen bij ons geplaatst. Het is geplaatst door totaalsolar – Marum Van offerte tot het plaatsen hele goede ervaring. Prima vakmensen.

Jaap van der Meer.

Plaats een review

Back To Top