🗹 Specialist in uw regio 🗹 Zonnepanelen en omvormers 🗹 Eigen monteurs 🗹 12 jaar garantie 🗹 Levering en montage| info@totaalsolar-marum.nl
4.7
4,7 score
4.7 van 5 sterren (op basis van 14 reviews)
Excellent86%
Zeer goed7%
Gemiddeld0%
Matig7%
Slecht0%

Niet tevreden.

2,0 score
8 juni 2021

Ik heb een defect omvormer waarop ik 15 jaar garantie op zit.
Helaas word het niet snel opgepakt zodat ik mijn panelen weer kan gebruiken.

P Mulder

Vakkundige monteurs en plaatsing

4,0 score
4 april 2021

Snelle levering en vakkundig in overleg met monteurs geplaatst.

Dijkstra

Heel blij en tevreden!!!

5,0 score
12 maart 2021

Na wat langer wikken en wegen gekozen voor zonnepanelen.
Diverse offertes opgevraagd en Totaal Solar Marum was daar 1 van.
In de offertes was Totaal Solar Marum niet de goedkoopste (ook zeker niet de duurste) maar het gemak en hun pre-sales hebben voor mij de knop door gehakt om met Totaal Solar Marum in zee te gaan.
Ze gaven mij advies en Perfect, ze weten waar ze het over hebben en ze smeren je geen overdreven dingen aan .
Mijn huis ligt perfect en niet in de schaduw, dus hun eerste aanrader was ook om een systeem te nemen zonder optimizers
Hierbij gaven zij ook netjes aan wat de “nadelen” er aan waren om deze niet te nemen.
Na het tekenen van het contract werd er snel een afspraak gemaakt en de installatie geinstalleerd door het eigen vriendelijke personeel van Totaal Solar Marum.
Ook bij de belasting teruggave gaan ze een stap verder en ontzorgen je hier en bij vragen staan ze voor me klaar.
De installatie ging gewoon top, de installateurs houden rekening met jouw wensen en plaatsen de alles netjes zoals het hoort.
Het kabel werk binnen wordt netjes weg gewerkt en zij laten geen rotzooi achter.
Achteraf nog een telefoontje gehad of alles naar wens was en of ze nog iets konden betekenen.
Al met al een ervaring die mijn verwachting ver oversteeg.
Ik beveel dit bedrijf zeker aan!

Pieter

Top!

5,0 score
4 maart 2021

Fijn contact, vriendelijk personeel en snelle reacties.
Super geleverd, alles volgens afspraak.
Top!

Walters

ZEER TEVREDEN

5,0 score
16 december 2020

Supersnel een offerte gemaakt.
De panelen heel mooi en netjes geplaatst.
Super goeie monteurs aan het werk.
Zeer snelle reactie op je vragen.
Kortom zonnepanelen van totaalsolar-marum.nl zijn aantebevelen.

P.J.Pot

Corona Virus consequenties Totaal Solar

5,0 score
15 december 2020

Bericht na totale lockdown Nederland.
Wat houdt het corona virus in voor: www.Totaalsolar-marum.nl
– Offertes en Bestellingen kunt u gewoon via de mail of telefonisch aan ons door geven.
– De plaatsing van de zonnepanelen door ons eigen montage team gaat gewoon door.
– U kunt bij ons gewoon een afspraak maken voor een advies gespre bij u thuis of eventueel op onze showroom.
– Mocht u zonder afspraak bij ons langskomen dan is dat mogelijk alleen loopt u het risico dat we met een andere klant bezig zijn en u dan buiten moet wachten.
– Er mag maar 1 persoon bij ons naar binnen en deze persoon dient 1.5 meter afstand te houden tot ons personeel en het dragen van een mondkapje is verplicht.
– Ons personeel volgt de richtlijnen wat betreft koorts, misselijkheid, smaakverlies, hoesten, keelpijn etc.
– Voor onze buitendienst geldt hetzelfde en wij verwachten ook van u dat u melding zult geven wanneer u klachten heeft. Wij voeren dus gewoon adviesgesprekken bij uw thuis.
– Wij hopen samen met onze klanten volgens deze regels een goed alternatief te bieden om samen het corona virus te bestrijden.
– Heeft u telefonische vragen dan kunt u ons bereiken op 050-2069100.

Wendy

Zeer tevreden

5,0 score
23 november 2020

Advies op maat. Vriendelijk personeel. Reageren snel op mail. Levering snel en service heel goed. Keurig verzorgde aanleg.
Goede prijs!!!!
Erg aanbevolen

Evelien

Super tevreden!!

5,0 score
23 november 2020

Wij hebben afgelopen maand zonnepanelen gekocht bij totaal-solar. Ik ben echt SUPER tevreden, iedereen heel klantvriendelijk, iedereen heel toegankelijk en behulpzaam. Vragen vraag ze direct en echt heel erg snel antwoord terug, dat vindt ik persoonlijk heel waardevol. Het plaatsen ging erg goed en snel. Twee leuke heren, met een goede dosis humor en namen tijd voor een goede en heldere uitleg. Wij zijn erg tevreden klanten

Jolanda Kruid de Vries

Zeer tevreden

5,0 score
23 november 2020

De panelen zijn super snel geplaatst.
Ik ben er blij mee.

Mollema

Zonnepanelen

5,0 score
18 november 2020

Bij diverse installateurs informatie te hebben ingewonnen,hebben we uiteindelijk gekozen voor Totaalsolar. We werden uitstekend voorgelicht over de diverse mogelijkheden.Ook de prijs/kwaliteitsverhouding paste in onze beslissing.Het uitgevoerde werk was zeer naar onze tevredenheid.Nette afwerking. Ook de uitleg over de werking van de monitoring was correct.Voor mensen die zonnepanelen zoeken kunnen wij Totaalsolar aanraden.

Fam. Drenth.

zonnepanelen

5,0 score
16 november 2020

vorige maand waren we aan het zoeken naar zonnepanelen hier en daar op internet gekeken we kwamen uit bij totaalsolar afspraak gemaakt dit duurde niet lang voor dat ze langs kwamen toen goed geholpen en uitleg gekregen daarna had ik nog wat vragen die werden goed en snel beantwoord
De plaatsing ging ook snel en vakkundig alles netjes geplaatst en kabels weg gewerkt
en zullen zeker jullie zeker aanbevelen bij andere die er naar vragen
mvg johan

Johan van straten

Zonnepanelen

5,0 score
16 november 2020

Het geheel is bij mij over gekomen als zeer profesioneel. Zeer snelle afhandeling van het offerte traject en daarna zeer snel de datum van plaatsing. Ze zijn onlangs geplaatst en dat was wederom supersnel gegaan en tot volle tevredenheid. Kortom een bedrijf wat sowieso bij ons aan onze vriendenkring zal worden doorgegeven, als betrouwbaar, klantvriendelijk en uitermate snelle afhandeling van het geheel.

Jan Bults

Zonnepanelen.

5,0 score
16 november 2020

Na besloten te hebben over te gaan op de aanschaf van zonnepanelen uitgekomen bij Totaalsolar. De positieve redenen waarom we ook aan Totaalsolar de opdracht om te plaatsen hebben gegeven:
Duidelijk advies op basis van onze wensen.
Goede snelle communicatie
Kwalitatieve producten en totaal pakket.
Snelle levering, keurig verzorgde aanleg.
Goede prijsstelling.
Al met al zeer tevreden over het personeel, bedrijf, product van Totaalsolar.
W.Riemersma

Wolter Riemersma

Zeer tevreden

5,0 score
29 oktober 2020

Vorige maand de keuze gemaakt om zonnepanelen te gaan kopen. Na veel onderzoek en vergelijken uitgekomen bij Totaalsolar. Na prettig telefonisch contact is alles duidelijk uitgelegd en hebben wij de keuze gemaakt. De levering was snel en de service zeer goed, al met al heel blij!

Peter van den Groot

Geef uw mening!

Score