🗹 Specialist in uw regio 🗹 Zonnepanelen en omvormers 🗹 Eigen monteurs 🗹 12 jaar garantie 🗹 Levering en montage| info@totaalsolar-marum.nl

🗹 Eerlijk en deskundig advies
🗹 Degelijke en vakkundige montage
🗹 Uitgebreide service en garantie
🗹 Een complete en scherpe ALL-IN prijs
🗹 U betaalt pas achteraf

Bel ons op: 050-2069100
Vraag een offerte aan

Zonnepanelen in Drachten

De inwoners van Drachten zijn aan het verduurzamen. Binnen de gemeente Smallingerland wordt er veel gewerkt aan duurzaamheid. Vanuit een milieuvriendelijk perspectief is zonne-energie de meest schone en groene energie. Het enige dat u nodig heeft is een dak, en dan wel een waar de zon op schijnt.

In Drachten zijn er een aantal straten die onder het beschermd stadsgezicht vallen. Voor woningen gelegen aan De Lier, De Sparrehoek of de Meerpaal heeft u een vergunning nodig voor zonnepanelen.

Maak gebruik van de zonnekaart van de gemeente Smallingerland om te kijken of uw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen.  Klik hier om naar de zonnekaart te gaan en uw adres te checken

Zonnepanelen kopen in Drachten bij Totaalsolar, de zonnepanelen-leverancier van Nederland. Kies voor kwalitatieve sterke zonnepanelen van de bekendste merken als Gista, Solar Frontier, Peimar, Eurener, Csun, Canadian en Solar. Totaalsolar staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Zijn uw zonnepanelen kapot of aan vervanging toe?

Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus ook in het weekend, hierdoor is vervanging van uw zonnepanelen snel mogelijk. Dit allemaal tegen de scherpste internet prijzen van Nederland. 

Altijd genieten van uw eigen opgewekte energie in Drachten !

Bij Totaalsolar werken wij samen met Gista, Solar Frontier, Peimar, Eurener, Csun, Canadian en Solar. Doordat wij gebruikmaken van de kwalitatieve sterke producten van deze leveranciers en kwaliteit bij ons zeer hoog staat zijn wij de zonnepanelen leverancier voor Drachten en omgeving.

Zonnepanelen koopt u niet zo maar, door onze ervaring kunnen wij u goed begeleiden bij de keuze van uw zonnepanelen met bijbehorende accessoires zoals omvormers en wifi modules. Wilt u meer informatie of telefonisch advies dan kunt u ons gerust bellen op: 050-2069100

Waarom Totaalsolar?

  • Dealer van de meest verkochte Zonnesystemen Gista, Solar Frontier, Peimar, Eurener, Csun en Canadian Solar
  • Installatie door een vertrouwd bedrijf met eigen monteurs
  • All-in prijzen geen verrassingen achteraf
  • Een 24/7 eigen storingsdienst. (Uw storing aangemeld voor 20:00 uur, dezelfde dag nog geholpen)
  • Vertrouwd betalen via iDeal en maandelijkse automatische incasso.