🗹 Specialist in uw regio 🗹 Zonnepanelen en omvormers 🗹 Eigen monteurs 🗹 12 jaar garantie 🗹 Levering en montage| info@totaalsolar-marum.nl

Op zoek naar zonnepanelen in Valkenburg-aan-de-Geul ?

🗹 Eerlijk en deskundig advies    
🗹 Degelijke en vakkundige montage    
🗹 Uitgebreide service en garantie    
🗹 Een complete en scherpe ALL-IN prijs    
🗹 U betaalt pas achteraf

Zonnepanelen kopen in Valkenburg-aan-de-Geul bij Totaalsolar, de zonnepanelen-leverancier van Nederland. Kies voor kwalitatieve sterke zonnepanelen van de bekendste merken als Gista, Solar Frontier, Peimar, Eurener, Csun, Canadian en Solar. Totaalsolar staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Zijn uw zonnepanelen kapot of aan vervanging toe?

Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus ook in het weekend, hierdoor is vervanging van uw zonnepanelen snel mogelijk. Dit allemaal tegen de scherpste internet prijzen van Nederland. 

Altijd genieten van uw eigen opgewekte energie in Valkenburg-aan-de-Geul !

Bij Totaalsolar werken wij samen met Gista, Solar Frontier, Peimar, Eurener, Csun, Canadian en Solar. Doordat wij gebruikmaken van de kwalitatieve sterke producten van deze leveranciers en kwaliteit bij ons zeer hoog staat zijn wij de zonnepanelen leverancier voor Valkenburg-aan-de-Geul en omgeving.

Zonnepanelen koopt u niet zo maar, door onze ervaring kunnen wij u goed begeleiden bij de keuze van uw zonnepanelen met bijbehorende accessoires zoals omvormers en wifi modules. Wilt u meer informatie of telefonisch advies dan kunt u ons gerust bellen op: 050-2069100

Waarom Totaalsolar?

  • Dealer van de meest verkochte Zonnesystemen Gista, Solar Frontier, Peimar, Eurener, Csun en Canadian Solar
  • Installatie door een vertrouwd bedrijf met eigen monteurs
  • All-in prijzen geen verrassingen achteraf
  • Een 24/7 eigen storingsdienst. (Uw storing aangemeld voor 20:00 uur, dezelfde dag nog geholpen)
  • Vertrouwd betalen via iDeal en maandelijkse automatische incasso.