Clicky

Bij Totaalsolar Marum geloven we in het maximaliseren van de prestaties van uw zonnepanelen systemen. Als toonaangevende installateur van complete zonnepaneeloplossingen gaan we verder dan alleen de installatie. We bieden u de mogelijkheid om uw investering te beschermen en te optimaliseren met ons zonnepanelen onderhoud contract.

Waarom Zonnepanelen Onderhoud Belangrijk is:

1. Langere Levensduur: Regelmatige controle en onderhoud verlengen de levensduur van uw zonnepanelen. Door kleine problemen vroegtijdig aan te pakken, voorkomen we grotere en kostbare reparaties in de toekomst.

2. Snel Problemen Oplossen: Met onze geavanceerde monitoring op afstand houden we uw zonnepanelen 24/7 in de gaten. Mocht er een probleem optreden, hebben we het al geïdentificeerd voordat het invloed heeft op uw energieproductie. Daarbij krijgt u ook nog prioriteit wanneer u snel een monteur nodig heeft.

3. Optimale Opbrengst: Zonnepanelen werken met een bepaalde efficiëntie waarop vele zaken invloed hebben. Door te monitoren en snel te handelen bij problemen zorgt u voor de optimale opbrengst, en daarmee de grootste besparing op energiekosten.

Tarieven per 01-02-2024
Eenmalige check                                      €180,-
Wifi herstellen                                          €50,-
Monitoring herstellen bij verhuizing     €75,-

Onderhoudscontracten
2 jaar        €160,-
4 jaar        €300,-

(deze prijzen zijn tot max. 20 panelen)

    Zonnepanelen systeem gegevens    Persoonlijke gegevens
    Back To Top